Tematräff – Livskvalitet, funktionsnedsättning och smärta

MÅNDAG 7 FEBRUARI 2022 KL. 18:30

I 2022 första Tematräff är det vår förebild och krönikör Kent Revedal som kommer prata om livskvalitet, funktionsnedsättning och smärta.

De flesta av oss upplever att kvalitén på vårt liv påverkas mycket av de skador och sjukdomar vi fått. Den följdproblematik som bland annat ryggmärgsskadade upplever (som smärta, spasticitet, inkontinens osv) drar ner mycket på vår livskvalité. Med smärtan som exempel pratar Kent om hur vi kan jobba med att höja livskvalitén i våra liv oavsett funktionsnedsättning. Vad är livskvalité och hur kan vi jobba för att öka njutningen och uppskattningen av livet och det som känns viktigt för oss.

Anmäl dig här för att få länk:
https://register.sportadmin.se/form/form.asp?ID={BA6A8F76-CB7C-4738-A263-A4402AC22360}