Kategorier
Information Okategoriserad

Trevlig sommar

Kategorier
Okategoriserad

RG Nära Dig

Hösten 2022 har DU som har en rörelsenedsättning eller är yrkesverksam/student en möjlighet att få en i inblick i metoden Aktiv Rehabilitering på hemmaplan.

Under en halvdag kommer du inspireras av hur vi genom Aktiv Rehabilitering fokuserar på möjligheter i vardagsmiljön.

Förebildsledare finns på plats och visar hur de stödjer deltagarna i våra olika verksamheter. Vi använder oss av fysisk aktivitet för ökad självständighet, ökad trygghet och ökad förmåga till en aktiv vardag. Mötena med förebilderna ger ett vidgat perspektiv på vad som är möjligt i livet med de förutsättningar man har.

Den 23 september kommer vi till Region Skåne och Stockholm.

Den 14 oktober kommer vi till Region Västra Götaland och Västerbotten.

För anmälan och för mer information klicka här

Kategorier
Information

Sommarens kurs i Valjeviken

Den 30 juni Valjevikens folkhögskola i Sölvesborg.

Sommarkursen är för dig som har varit på minst en RG-kurs tidigare och har levt med din skada några år. Tempot är högt, med fokus på träning och aktiviteter i inspirerande miljö.

Lär mer om kursen och om ansökan här »

Kategorier
Information

Introkurs för ryggmärgsskadade

4 APR KL. 11:00–10 APR KL. 11:00

Introkursen: En kurs med fokus på möjligheter att bli starkare både fysiskt och mentalt. För ökad självständighet, ökad trygghet och ökad förmåga till en aktiv vardag. Sista anmälningsdatum 21 februari. Läs mer här


”Det bästa och mest mentalt utvecklande som hänt sedan jag skadade mig – förutom att bli Pappa, pretty damn good anyway.” – deltagare