Kategorier
Okategoriserad

RG-dag skridskokälke

Upplev friheten att ta sig fram på isen, sittandes i en skridskokälke

RG Aktiv Rehabilitering bjuder in till en RG-dag med tema skridskokälke. På fyra orter kommer vi samlas för att testa på att köra skridskolkälke.

Lördagen 26 februari kommer RG-dagen arrangeras på 4 olika orter i Sverige – Göteborg, Norrköping, Stockholm och Luleå.

RG-dagen är en medlemsaktivitet vilket betyder att du behöver vara medlem för att delta. Medlemskapet kostar 250 kr,  du blir medlem här »

Anmäl dig till RG-dagen skridskokälke här »

Kategorier
Okategoriserad

Ledarutbildning steg 1

Ledarutbildning steg ett är en grundläggande utbildning.

Utbildningen är digital och genomförs en veckodag mellan klockan 18.00 och 21.00.
Ledarutbildning steg 1 innehåller kunskap om föreningen RG Aktiv Rehabilitering (RG) och vad det innebär att engagera sig ideellt. Den innehåller också en del skadelära där du får ökad kunskap om de olika rörelsenedsättningar som RG arbetar med samt grundläggande ledarskap.

Ta chansen och anmäl dig till RGs utbildningar! Våra utbildningar syftar till att du ska känna dig tryggare när du arbetar inom organisationen

. Läs mer och anmäl dig här: https://www.rgaktivrehab.se/ledarutbildning

Kategorier
Okategoriserad

Tematräff – Livskvalitet, funktionsnedsättning och smärta

MÅNDAG 7 FEBRUARI 2022 KL. 18:30

I 2022 första Tematräff är det vår förebild och krönikör Kent Revedal som kommer prata om livskvalitet, funktionsnedsättning och smärta.

De flesta av oss upplever att kvalitén på vårt liv påverkas mycket av de skador och sjukdomar vi fått. Den följdproblematik som bland annat ryggmärgsskadade upplever (som smärta, spasticitet, inkontinens osv) drar ner mycket på vår livskvalité. Med smärtan som exempel pratar Kent om hur vi kan jobba med att höja livskvalitén i våra liv oavsett funktionsnedsättning. Vad är livskvalité och hur kan vi jobba för att öka njutningen och uppskattningen av livet och det som känns viktigt för oss.

Anmäl dig här för att få länk:
https://register.sportadmin.se/form/form.asp?ID={BA6A8F76-CB7C-4738-A263-A4402AC22360}